Nyhed

Motor er klar med debutalbum

Vestjysk, upcoming rockband er på vej med album

Motor er et nyt, dansk rockband, der snart bliver albumaktuelle. De har tidligere spillet koncerter på blandt andet Vesterbro Festival og Made In Esbjerg, og i foråret udgav de en digital ep med titlen "Folk Snakker". Nu er de så klar med debutalbummet, "Da Capo Gorilla", som udkommer på Target Records den 15. oktober.

Hovedpersonen i bandet er sanger og guitarist Rasmus Madsen, som er vokset op med musikken på Fanø og i øvrigt er søn af Johnny Madsen. Ud over Madsen består Motor af Søren Poulsen, Henrik Poulsen og Søren Zahle, der til daglig også er en del af singer-songwriteren Peter Sommers backingband.

"Motor er en selverkendelse og en sårbarhed, samtidig med at det er en kritik af det forudindtagede, og af de ting vi tager for givet. For mig står lyden af denne plade også som et uafhængigt væsen, der ikke lader den tidstypiske støj forstyrre eller sløre det direkte og hårde udtryk, som albummet har," fortæller Rasmus Madsen fra Motor.


Sangene er indspillet i pladestudierne Puk og Feedback, og albummet er masteret af Stephen Marcussen, der tidligere har arbejdet med rockikoner som Rolling Stones, Nirvana og Wolfmother.

Indtil pladeudgivelsen kan man se YouTube-videoen til Motors første single "Folk Snakker". Ep'en med samme navn kan findes på iTunes.

 

 


ANNONCE