Nyhed

My Chemical Romance på vej med 10 sange

Jersey-bandet løfter sløret for en ny serie af udgivelser

Emorockbandet My Chemical Romance har nu bekræftet alle detaljerne om deres nye serie af udgivelser, der tilsammen går under navnet "Conventional Weapons". Sangene i serien blev indspillet i 2009 samtidig med bandets fjerde album "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys", og My Chemical Romance annoncerede i sidste uge, at de udgiver 10 nye sange i løbet af de næste fem måneder.

Det bliver til to sange hver måned på fem udgivelser, der hver har en A- og en B-side. Den 30. oktober kan man således købe sangene "Boy Division" og "Tomorrow's Money" og den 23. november "Ambulance" og "Gun". Den 18. december udkommer numrene "The World Is Ugly" og "The Light Behind Your Eyes", den 8. januar "Kiss the Ring" og "Make Room", og den 5. februar er den sidste udgivelse på gaden med sangene "Surrender The Night" og "Burn Bright". Alle udgivelserne vil kunne købes både digitalt og på 7" vinyl.

My Chemical Romance har det sidste års tid arbejdet på deres femte album, og bandets guitarist Frank Iero har sagt, at det kommende album bliver et koncept-album. Bandet debuterede i 2002 med albummet "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love", som de i 2004 fulgte op med gennembrudsalbummet "Three Cheers For Sweet Revenge". I 2006 udgav de "The Black Parade" og i 2010 "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys".


 

ANNONCE