Nyhed

No Doubt udsender endnu en single

Hør den anden single fra albummet "Push And Shove", der udkommer om få dage

No Doubt med Gwen Stefani i front har netop udsendt endnu en single til deres kommende album, "Push And Shove", der udkommer den 24. september. Singlen bærer titlen "Looking Hot", og kan ses i en YouTube-version nedenfor. Dog er der endnu ikke lavet en officiel video til sangen.

"Looking Hot" er den tredje i rækken af singler fra No Doubts nye album, efter at "Settle Down" og "Push And Shove" blev udgivet tidligere i år – "Looking Hot" bliver dog udgivet som den officielle anden-single fra albummet. Det bliver No Doubts sjette studiealbum efter en indspilningspause på 11 år. Sidst vi hørte fra det amerikanske rockband var i forbindelse med udgivelsen af "Rock Steady" tilbage i 2001.

Bandet lover desuden fans, at det nye album bliver fyldt med "ear candy": "Vi er utrolig spændte på at dele den nye musik med jer. "Ear candy coming your way." Mange tak for den store støtte gennem de sidste 25 år. Vi er virkelig stolte over vores nye album, og vi håber, at I vil elske det lige så meget, som vi gør."


No Doubt fik deres gennembrud i 1995 med albummet "Tragic Kingdom", og efter i alt fem succesfulde udgivelser valgte bandet at holde en pause, så frontfiguren Gwen Stefani kunne fokusere på sin solokarriere. Resultatet blev to millionsælgende udgivelser, men alligevel vende hun tilbage til sit gamle band for igen at give koncerter.

 


ANNONCE