Nyhed

Primal Scream udgiver nyt i 2013

Frontmanden Bobby Gillespie beskriver bandets tiende album som "moderne rock'n'roll"

Primal Scream oplyser i dag, at de udgiver et nyt album i starten af det nye år. Det bliver deres tiende studiealbum, og bassisten er skiftet ud på den kommende plade. Den vanlige bassist Mani er tilbage hos The Stone Roses efter gendannelsen, og derfor arbejder Primal Scream nu med en anden kendt bassist, nemlig Debbie Googe fra My Bloody Valentine. 

For et års tid siden spillede Primal Scream i Vega i København. Her fremførte de deres tyve år gamle album "Screamadelica" fra ende til anden, og koncerten fik fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Anders Reuss, som savnede noget nyt og havde svært ved at finde kreativiteten i at fremføre et album, der har haft sin storhedstid. Dog konkluderer han, at "Bandet leverede varen. Publikum elskede det. Alle er glade. Det var et nostalgitrip, der bragte mig selv og 1200 andre midaldrende musikfans på en glad og varm tur ned ad memory lane og i kontakt med følelsen af at være ung."

Man kan håbe, at anmelderen og alle andre, som er interesserede i Primal Scream, får den savnede kreativitet gennem det kommende album, der endnu ikke har en fastsat dato. I hvert fald udtaler frontfiguren Bobby Gillespie, at det nye album bliver et moderne rock-album, der er psykedelisk, guitar-drevet og har haft større fokus end tidligere på at få en bedre tekstside.


Læs anmeldelsen af koncerten sidste år her eller om afskeden med bassisten Mani her.

ANNONCE