Nyhed

Sara Grabow udgiver Sebastian-album

Sebastians datter udgiver nyt album med sin fars sange

Sebastians sange har fyldt rigtig meget i hans datters, Sara Grabows, liv, og den 1. oktober udgiver hun et nyt album med sin fars sange. Albummet får titlen "Linedanser" og består af sange, som har betydet noget særligt for Grabow.

"Jeg har altid vidst, at på et tidspunkt blev jeg nødt til at lave Sebastian-pladen. Den hvor jeg synger mine yndlingsnumre. Men det er først nu, jeg har modet til at gøre det," fortæller Sara Grabow om det nye album.

Numrene på albummet er overvejende sange fra de to plader, Sebastian udgav i hendes fødeår, 1979, nemlig "Cirkus Fantastica" og "Tiderne Skifter". Blandt numrene på albummet kan nævnes "Linedanser", "Rose", "Englen og den hvide araber" og "Når lyset bryder frem".


"Linedanser" er produceret i samarbejde med Saras mand, musikeren Tomas Raae, og er indspillet i parrets sommerhus, hvor de har taget udgangspunkt i live-optagelser for at få en mere nærværende lyd.

Tidligere har Sara Grabow udgivet musik både som solist og sammen med andre. For tiden er hun i gang med prøverne til teaterkoncerten "Cirkus Fantastica", som bygger på Sebastians sange, og som har premiere den 13. september i Folketeatret.

I øvrigt kan man i Aarhus Festuge i DR's studier på Olof Palmes Allé i dag opleve andre kunstneres Sebastian-fortolkninger, når Lise Westzynthius, N*Grandjean og Rosa Lux fortolker albummet "Den Store Flugt", Sebastians første dansksprogede album, der i år kan fejre 40 års jubilæum.


 

 

 


 

 

ANNONCE