Nyhed

The Rolling Stones udgiver tredobbelt opsamling

To nye numre bliver inkluderet på det tre-cd store album

I sidste uge kunne man på The Rolling Stones' officielle Facebook-side se følgende besked:

"På Ruby Tirsdag den 4. september (lille ordspil på Stones-sangen "Ruby Tuesday", red.) er der nogle nyheder på vej, og vi ønsker, at I skal være en del af det".

Og som lovet kom nyheden i går: 12. november udgiver gruppen opsamlingsalbummet "Grrr!" i anledningen af deres 50-års jubilæum. Det tre-cd store album indeholder 50 numre der dækker bandets lange karriere, mens en super deluxe-udgave kommer til at indeholde intet mindre end 80 sange.

I slutningen af august kunne forsanger Mick Jagger afsløre på Twitter, at bandet igen var i studiet, denne gang i Paris. Resultatet er blevet de to nye numre "Gloom And Doom" og "One Last Shot", som sammen med 48 af bandets største hits kommer til at udgøre "Grrr!".

Albummet, hvis cover i øvrigt er et maleri lavet af den amerikanske kunstner Walton Ford, kommer til at efterfølge opsamlingen "Forty Licks", der blev udgivet i 2002 for at markere bandets 40-års jubilæum. Sidst vi hørte nyt fra The Rolling Stones var i 2005, da de udgav deres seneste studiealbum, "A Bigger Bang".

Albummet fik af GAFFAs Lars Löbner Jeppesen dengang fire stjerner og blandt andre følgende ord med på vejen:

"De fire usårlige rovdyr i Rolling Stones har efterhånden hærget og henrykt her på jorden siden the big bang, og her 42 år efter det første brag tyder intet på, at bandets formel trænger til ændringer. Keith og Ron høvler stadig upåklagelige riff af guitarens tyndslidte hals, Mick krøller stadig læberne sammen og snerrer med vanligt sexdrive, og der er stadig tight slaw i bedstefar Charlie. De hårdt rockende sange er som altid sejere end skosåler, og de bløde ballader er så vuggende fine som en mors skød".

På den efterfølgende turné besøgte The Rolling Stones Danmark to gange, Forum Horsens i 2006 og Parken i 2007. 

ANNONCE