Nyhed

Tidligere Volbeat-guitarist opretter nyt agentur

Thomas Bredahl opretter Heartbeat Music i samarbejde med Stefan Facius og med hjælp fra Tarek August Nielsen

Tidligere Volbeat-guitarist Thomas Bredahl (midtfor på foto) har sammen med bookeren Stefan Facius (til venstre på foto) oprettet et nyt agentur under navnet Heartbeat Music. Agenturet vil beskæftige sig med management og booking nationalt og internationalt af både danske og udenlandske kunstnere.

Heartbeat Musics to hovedaktører kender hinanden fra det kreative miljø i Herning, hvor begge er vokset op, og både Bredahl og Facius har tidligere erfaringer at trække på i det nye agentur. Thomas Bredahl har ud over at have været guitarist i Volbeat og frontfigur i punkrockbandet Gob Squad tidligere arbejdet som booker og koncertarrangør i eget bureau.

"Jeg har altid været lidt Lars Ulrich-agtig, idet jeg synes det praktiske rundt om bandet er lige så fedt som at spille. Derfor er det naturligt for mig at træde lidt ned fra scenen og ud i kulissen og fokusere mere på det bagvedliggende. Efter 10 år i orkanens øje med 750 koncerter over hele verden og en masse fede oplevelser i rygsækken glæder jeg mig til at bruge mine erfaringer og netværk  i vores nye kompetente setup," udtaler Bredahl om det nye agentur.


Stefan Facius har i de sidste 10 år arbejdet som booker på forskellige aarhusianske bureauer og sidst på Copenhagen Music, hvor han arbejdede med kunstnere som Lukas Graham, A Friend In London og Lydmor.

"Det gode samarbejde og strategien omkring vores artisters musik og deres koncerter kommer til at have vores fulde fokus og prioritet, og mon ikke vi inden for et par år kommer til at etablere os solidt på det danske musikmarked", udtaler Facius om Heartbeat Music.

Heartbeat Music har derudover indgået et tæt samarbejde med Tarek August Nielsen (til højre på foto) som booker og produktionsansvarlig i firmaet. Tarek August Nielsen har mange års erfaring som produktionsmanager på blandt andet Smukfest, Tønder Festival, Vi Rocker og Royal Rock Beer Tour og har også arbejdet som booker.


Heartbeat Music har for tiden aftaler med følgende kunstnere:

Adrian Lux (S), Black City, Go Go Berlin, Jøden & Hefty, Kiss Me Scarlett, Rebecca & Fiona, Superspark, Skipper Just Frost og Zididada.

Læs mere på Heartbeat Musics hjemmeside.


 

 

 


ANNONCE