Nyhed

Grøn Koncert tilføjer nye navne

En genganger og en sprit-ny genre annonceres

Tuborg og Muskelsvindfonden udvider i år det musikalske repertoire med dancehall og reggae som nye genrer, og tilføjer samtidig elektronisk musik til programmet. 

Sidstnævnte kommer Kato (billedet) til at stå for, når han deltager i den grønne karavane for anden gang i træk. De nye toner præsenteres af Donkey Sound, der dækker over en række artister bestående af Wafande, Shaka Loveless, Klumben & Raske Penge. 

Indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen, udtaler:
"I 2010 så vi hvordan den elektroniske musik, som vi kender fra den danske klubscene, kunne få pladsen til at eksplodere, og derfor er vi glade for igen at have Kato tilbage på plakaten. Men ikke nok med det, så har vi i år også medbragt det bedste inden for reggae og dancehall, som i øjeblikket fylder dansegulvene rundt i landet. Med Donkey Sound feat. Wafande, Shaka Loveless og Klumben & Raske Penge er der ingen tvivl om, at Grøn Koncert 2013 bliver landets ubetinget største havefest."


Kato var sidst med på Grøn Koncert i 2011, og på trods af regnen er det kun gode minder, der står fast i hans erindring:

"Jeg havde min debut som optrædende for to år siden. Det dér famøse sorte Grønne Koncert-år – i hvert fald vejrmæssigt – men stadig mit livs oplevelse som artist".

I januar udgav Kato sit tredje studiealbum, "Behind Closed Doors", hvor han blandt andet arbejdede sammen med navne som USO, Bent Fabricius-Bjerre, Ida Corr og Snoop Dogg. Sidst Kato var med på Grøn Koncert, havde han følgeskab af en lang række af sine venner, og denne gang lover han igen at tage par artister med: "Der bliver hevet nogle kaniner op af hatten, som kun sker på Grøn Koncert i år. Ingen andre steder." 


Donkey Sound er lyden af et af Danmarks producerteams bestående af Pharfar og Fresh-I, som har arbejdet sammen med både Kaka, Bikstok Røgsystem og ikke mindst Natasja. Det er første gang, det bliver muligt at høre reggae og dancehall fra Grøn Koncerts scener. Med sig bringer Donkey Sound en række af landets mest prominente dancehall- og reggaemusikere. Både Wafande, Raske Penge, Klumben og ikke mindst Shaka Loveless ligger vejen forbi showet. 

Billetter til årets Grøn Koncert kan købes på arrangementets hjemmeside.

ANNONCE