Nyhed

Justin Bieber satte brand i Parken

Publikum var ellevilde, og GAFFAs anmelder lod sig smitte af begejstringen

Grundet restriktioner fra Justin Biebers management kan GAFFA desværre ikke vise billeder fra koncerten, og vi bringer derfor et arkivfoto

Der var dømt teen-fest i Parken i aftes, da det canadiske popfænomen Justin Bieber lagde vejen forbi Danmark. Resultatet var … larmende.

Publikum var ellevilde, og GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr lod sig smitte af begejstringen. Hun skriver blandt andet:

"Det kan lyde som overdrivelse at tale om hysteri, men i dette tilfælde er det den skinbarlige sandhed. Det ikke bare sitrede, det kogte over med forventning, begejstring og glæde forud for koncertens start. Der blev jævnligt taktfast kaldt på den unge stjerne, men der skulle gå to timer fra annonceret start til hovedpersonen endelig dukkede frem – og selv om en ægte belieber er klar til at vente om ikke for evigt så i hvert fald meget (!) længe, så var det lige en tand for længe at trække den. Og det kunne mærkes. Lige indtil nedtællingen kom på, de sidste 10 sekunder og SÅ – der kom han. Flyvende og klædt som en engel, sendt ned for at forsøde tilværelsen for de jordiske fans. Med ét var ventetiden glemt."

GAFFAs anmelder fortsætter: 

"Og han lagde godt fra start. Der var knald på de tre første numre, folk sang med, pigerne leverede en konstant tæppe af hvin og skrig, stemningen var i top - og Bieber, ja, han gav den gas. Med masser af selvtillid indtog han og hans store hold af dansere og musikere scenen og fik den fest i gang, som Parken var mere end klar til at deltage i."

Koncerten havde lidt døde punkter undervejs, og Maria Therese Seefeldt Stæhr konkluderer:

"Og tilbage står så det samlede indtryk af koncerten. På den ene side var det i virkeligheden i den sløjere ende med ventetid, mudret lyd og underlige video-pauser. En artist, der hellere vil tale til publikum gennem videoer end live, og en sætliste, der er lidt skævt sammensat. På den anden side var der omkring 40.000 mennesker, der holdt en kæmpe Bieber-fest med deres med-beliebers, og et hold af musikere, dansere og sangere, der var supertjekkede og professionelle. Og sidst, men ikke mindst en hovedperson, der rent faktisk har noget at byde på."

Læs hele anmeldelsen i GAFFAs anmeldelsessektion.

 

ANNONCE