Nyhed

Musikdagen er klar med lineup for 2013

Den amagerkanske éndagsfestival offentliggør deres program

For femte år i træk inviterer endagsfestivalen Musikdagen den 10. august københavnere og andre interesserede til Copenhagen Cable Park for at opleve en række upcoming danske kunstnere.

To intime udendørs scener omgivet af træer, sand og strandstole sætte rammerne for en dag, der forhåbentlig byder på solskin og nye musikalske toner på tværs af genrer.

Den selverklærede space pop-gruppe Ice Cream Cathedral udsendte i marts deres debutalbum "The Drowsy Kingdom", der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder. Ice Cream Cathedral er fremadstormende på den danske scene i øjeblikket både som support for Fallulah, aktuel på årets Spot-festival og på årets Roskilde Festival. 


Det københavnsk baserede band, Halasan Bazar, der består af medlemmer fra Danmark, Norge, England og Australien, høster pæne ord i udlandet. Således skrev eksempelvis det amerikanske online-magasin Pitchfork om deres nummer "You & I". En sang, som de kaldte en "sej psych-pop-feberdrøm", ligesom de roste bandet for ikke bare at være et plagiat af deres idoler ved at "fremmane en dunblød lykkefølelse af en hallucinogen-fremkaldt sløvhed". I starten af marts havde albummets første single "Sometimes Happy Sometimes Sad" premiere, og denne udgivelse blev ligeledes dækket af flere udenlandske medier, som amerikanske SPIN Magazine, engelske Noisey/Vice Magazine og tyske Nordic By Nature.

The Late Great Fitzcarraldos består af medlemmer fra I Got You On Tape, Choir of Young Believers og Rumpistol, og på festivalen kan man opleve drengene udfolde sig med sange særligt fra deres seneste album "Listen To The Sound Of The Late Great Fitzcarraldos".

Også Taragana Pyjarama, Beastie Respond, Hors og Kasper Marott gæster festivalen. 


Musikdagen varer hele dagen, fra klokken 12.00 til 24.00 og er gratis at deltage i. 

ANNONCE