Nyhed

Indie-supergruppen The Late Great Fitzcarraldos klar med video fra nyt album

Supergruppen har netop udgivet videoen til førstesinglen "Red Light" fra deres kommende album "You"

Den danske indie-supergruppen The Late Great Fitzcarraldos har netop udgivet videoen til deres nye single "Red Light", der vil være at finde på albummet "You", der udkommer til foråret via Gold Records. 

Videoen er produceret og instrueret af den columbianske videokunstner HunterTexas, som står bag en række videoinstallationer og kunstværker i hjemlandets hovedstad Bogotá. Den alternative tilgang til videoen, som medie, ses da også i de anderledes optageteknikker og den alternative farvemætning.  

Du kan høre singlen, og se musikvideoen, i klippet herunder.


Supergruppe kan – om end korrekt – virke som et stort ord at kaste efter d'herrer keyboardspiller Tobias Buch-Andersen (eks-Maborosi), bassist Jakob Millung (eks-Choir Of Young Believers) og guitarist Jacob Funch (eks-I Got You On Tape). Arbejdet internt i bandet skiller sig en anelse ud fra, hvad der anses for typisk, da de tre medlemmer bor i hver sin by, i forskellige verdensdele; Bogotá, Los Angeles og København.

Bandet har tidligere udgivet to albums, nemlig det selvbetitlede debutalbum fra 2011 og efterfølgeren "Listen To The Sound Of The Late Great Fitzcarraldos" fra 2012. Bandets tredje studiealbum, "You", udkommer som nævnt til foråret. På det kommende album har bandet samarbejdet med Coco O, der kendes fra Quadron og Robin Hannibal, der også er medlem af både Quadron og Rhye. "You" er skrevet, indspillet og produceret af trioen selv.


ANNONCE