Nyhed

Stoffer og strømpistol fundet i Biebers tourbus

Svensk politi gjorde kompromitterende fund under teenagestjernens besøg i Stockholm

I lørdags (20. april, red.) var der - med vor anmelders ord - dømt "teen-fest i Parken" i København, da det ombejlede, canadiske ungdomsidol Justin Bieber gav koncert på Østerbro. Efterfølgende fortsatte Bieber-cirkusset til Sverige for at give koncert i Stockholmske Globen, og her valgte svensk politi at ransage Biebers turné-bus.

Det skete, mens den tomme bus holdt parkeret uden for Globen under Biebers koncert, skriver Rolling Stone. Anledningen var angiveligt, at politiet tidligere på dagen havde lugtet marihuana-røg fra bussen, mens den holdt parkeret udenfor Biebers hotel.

Myndighederne var dog høflige - eller strategiske - nok til at vente med at sende narkopolitiet i aktion, til efter bussen havde sat entouragen af ved spillestedet. Politiet har bekræftet at have fundet "stoffer" og en strømpistol i bussen, men har samtidig ladet forstå, at ingen er arresteret, og at de ikke agter at foretage sig yderligere i sagen.

For få måneder siden fangede paparazzi-fotografer Bieber involveret i, hvad der grangiveligt lignede pot-rygning til en fest. Umiddelbart efter kvitterede den 19-årige superstjerne med følgende (uoversættelige) erklæring på det populære sociale netværk Twitter: "Everyday growing and learning. trying to be better. u get knocked down, u get up. (...) I see all of u. i hear all of u. i never want to let any of you down. i love u. and..thank u."

ANNONCE