Nyhed

The Child of Lov udgiver debutalbum

Enmandsorkestret, der er spået til at blive stort i 2013, udgiver sit debutalbum til maj

The Child of Lov aka Cole Williams er et enmandsorkester, der har boet i både London, Paris og Amsterdam. Han skriver, producer og spiller selv samtlige instrumenter, heriblandt guitar, bas, keyboard og nogle hjemmelavede instrumenter, tilsat hans rå rap-vokal samt soulsang og funkelementer. 

The Child of Lov er spået af GAFFA til at blive "en af de store i 2013" og nu udkommer hans selvbetitlede debutalbum så den 6. maj med gæsteoptræden af Damon Albarn, Thundercat og Doom. 

Cole Williams startede med at lave musik som 13-årig, men det var et projekt, han holdt meget anonymt og personligt. Først efter et godt stykke tid begyndte han at spille musikken for sine venner, og senere lagde han det ud på sin MySpace-profil, hvorefter starten på karrieren begyndte at tage form. Det var nemlig her, Trey Rames aflagde besøg, og han har tidligere arbejdet sammen med Gnarls Barkley. Rames nød, hvad han hørte og tilbød Williams at blive hans manager.

Det nye album besidder nostalgiske referencer som Little Richard, Otis Redding og James Brown, kombineret med en forkærlighed til den nyere soul med kunstnere som D'Angelo og Dilla. Særligt skal man lægge mærke til den hæse og karakteristiske stemme.

Du kan høre The Child of Lovs anden single "Give Me" her:

ANNONCE