Nyhed

TLC tager på reunion-tour og udgiver nyt album

I forbindelse med gruppens 20 års jubilæum planlægges nyt materiale, film og tour

I anledningen af, at det i år er 20 år siden, pigegruppen TLC fandt sammen, har de to resterende medlemmer Tionne "T-Boz" Watkins og Rozonda "Chili" Thomas planer om at udgive et nyt album, en VH1-film om deres karriere og liv og tage på en reunion tour sammen.

Netop en reunion tour kan umiddelbart virke umulig uden tredje medlem Lisa "Left-Eye" Lopes' tilstedeværelse, men det har den tilbagevendende duo en løsning på. De vil nemlig gå i fodsporene på Dr. Dre og hans omtalte Coachella-optræden med Tupac Shakurs visuelle genopstandelse. Left-Eye vil altså være digitalt til stede på touren gennem projektioner på en storskærm. 

TLC valgte at annoncere nyheden i går, næsten præcis 11 år efter Lisa Lopes' tragiske dødsfald ved en trafikulykke 25. april 2002:

"Ordet jubilæum betyder en fejring. For os vil hendes død aldrig være noget at fejre, det er stadig noget som gør ondt", fortalte Watkins og Thomas tilføjede: "Lisa er vores søster. Du kommer aldrig over at miste et familiemedlem. Vi elsker hende og vi savner hende, og det vil aldrig ændre sig."

Ifølge TMZ vil den store turné umiddelbart kun foregå i USA og tour-start er planlagt til næste år. T-Boz og Chili har dog lovet, at der kommer ny musik fra gruppen, efter den nye film får premiere. Optagelserne til filmen gik i gang i sidste uge i Atlanta, pigernes fødeby.  

ANNONCE