Nyhed

Volbeat vender tilbage til Danmark

Bandet giver koncert i to af landets største areaner

Volbeats nye album "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" kan vist roligt siges at være en succes. Pladen gik direkte ind som nummer et på den danske albumhitliste ved dens release og har ligget der lige siden. Samtidig gik albummet ind på den amerikanske salgslistes Top 10, og var dermed det første danske band siden Aqua, der har formået den bedrift. Endvidere gik pladen også ind på en førsteplads i Canada, Tyskland, Norge, Schweiz og Østrig.

I starten af året spillede bandet fem udsolgte klub-shows i Danmark, men har siden da turneret massivt i USA og Canada sammen med deres nye guitarist Rob Caggiano. De nu er over halvvejs inde i deres 46 lange koncert-tour, og sommeren er afsat til optrædener på de store europæiske festivaler, blandt andet som hovednavn på Roskilde Festival.

De danske fans skal dog ikke snydes for en ordentlig omgang Volbeat solo, derfor vender bandet atter tilbage på dansk jord, når de giver koncerter i to af landets største arenaer i efteråret; Boxen i Herning den 23. november og Forum i København den 24. november. 

Forsanger Michael Poulsen siger om de mange gode nyheder:

"Dette er fantastisk og noget, vi næsten ikke kan fatte. Det er vanvittigt, at vi gjorde det. Men det er vigtigt at sige, at vi ikke kunne have gjort det uden vores fans' støtte og dedikation. Den support vi oplever er noget vi er meget stolte af og glade for." 

Billetterne til koncerterne i Danmark bliver sat til salg fredag den 3.maj klokken 10 via www.billetlugen.dk

ANNONCE