Nyhed

Wonderfestiwall føjer fem artister til programmet

Den bornholmske festival præsenterer blandt andet ét af årets hovednavne

Den bornholmske festival annoncerer i dag en række nye navne til programmet, der blandt andet indeholder ét af årets hovednavne.

Det bliver intet mindre end Kashmir, der kommer til at står øverst på plakaten i år, og som i øjeblikket er aktuel med deres seneste og syvende album "E.A.R".

Med sidste års dobbelt-udgivelse "Rolig Under Pres" er DJ Static klar til at give endnu en liveopførelse af albummet, når han tager et par gæster med på scenen. 


Igen i år præsenterer festivalen også en række mindre etablerede navne. Heriblandt er electropop-sangerinden Kristina Renée (billedet) og én mands-projektet Schultz and Forever, der giver en intimkoncert med sin personlige folk. 

Med det ene ben i L.A. og det andet i København har The Late Great Fitzcarraldos bestående af Tobias Buch (Maborosi), Jakob Millung (Choir of Young Believers) og Jacob Funch (I Got You On Tape) dannet sig en trio, der spiller funky synth-soul og latin-pop.

De fem nye navne tilføjer sig til programmet, der indtil nu ser ud som følger:


Kashmir, Veto, When Saints Go Machine, Fallulah, Vinnie Who, MØ, DJ Static Live, Specktors, Reptile Youth, Schultz and Forever, The Late Great Fitzcarraldos og Kristina Renée.

Wonderfestiwall foregår den 22. til den 25. august på Bornholm.

Billetsalget er i gang på Billetlugen.


ANNONCE