Nyhed

Hør ny single fra Whigfield

90’ernes discodronning er tilbage med ny single, der byder på dansk, engelsk og dub-step

Hvis man var ung eller bare glad for at danse i midten af 90'erne, har man uden tvivl hoppet rundt til Whigfield og hendes monsterhit "Saturday Night". Efter flere år væk fra musikscenen er Whigfield, der til daglig går under navnet Sannie Carlson, klar med et nyt album. Første single, "Jeg Kommer Hjem", fra albummet "W" er nu ude med tilhørende musikvideo, som du kan se og høre herunder. Singlen har ligesom albummet været ude i flere lande siden sidste år, men kommer først nu ud i Danmark.

Den nye single byder på dub-step og disko, med både engelsk- og dansksproget lyrik. Om den kan måle sig med den kæmpe succes, som Whigfield fik tilbage i 90'erne, er nok tvivlsomt. Dengang slog hun alle rekorder ved i 1994 at gå direkte ind som nummer 1 på den britiske singlechart med debutsinglen "Saturday Night". En præstation, der gav hende en plads i Guinness Rekordbog som den første debutant, der gik direkte ind på førstepladsen af den engelske hitliste med sin første single.

Whigfield har siden sit selvbetitlede debutalbum udgivet fem andre album. Hendes seneste udgivelse, "W" fra 2012, er den første siden 2007, men selvom Sannie Carlson har holdt pause med udgivelserne, har hun ikke kedet sig. Hun har haft travlt med at skrive, komponere og producere musik for andre kunstnere som Benny Benassi, Bennassi Bros, Ann Lee og In-Grid.


Hør Whigfields nyeste kreation her og vurder selv, om 90'ernes discodronning er tilbage i topform.

ANNONCE