Nyhed

Hør Ulige Numre fortolke Danseorkesteret à la Iggy Pop

Carl Emil & Co. har indspillet "Kom Tilbage Nu" eksklusivt for GAFFA – hør deres version her

GAFFA fylder 30 år til september, og det fejrer vi blandt andet med udgivelsen af albummet "Gi' Et Nummer", hvor en række af landets pt. mest spændende artister har indspillet deres danske yndlingsnummer fra den periode, GAFFA har eksisteret, altså årrækken 1983-2013. Det betyder, at man kan høre fortolkninger af så forskellige danske navne som blandt andre Aqua, Superheroes og Kasper Winding udført af ligeledes forskellige kunstnere, der strækker sig fra Mikael Simpson til Nephew og The Floor Is Made Of Lava. Albummet bliver eksklusivt trykt i kun 3000 eksemplarer og ikke genoptrykt igen.

Overskuddet fra salget vil gå til Ungdommens Røde Kors, hvor pengene er øremærket til musikprojektet 'URK præsenterer', hvor der blandt andet arrangeres non-profit-koncerter.

Gennem de næste 11 hverdage vil GAFFA præsentere de forskellige kunstnere og deres fortælling om, hvor de netop har valgt det nummer, de har. Og hver dag kan du høre den pågældende sang.

Vi starter med Ulige Numre, der har valgt Danseorkesterets klassiker "Kom Tilbage Nu":

"Det er jo et lidt forbudt valg, da "Kom Tilbage Nu" er balle-nummeret over alle balle-numre. Der er ikke én familiefest, hvor den ikke er blevet spillet. Den hænger vel mange lidt ud af halsen. Derfor syntes vi, at det var lidt sjovt at lege med den. Vi endte med at lave et slags mash-up af den og Iggy Pops legendariske "Lust For Life", som "Kom Tilbage Nu" minder en hel del om. Vi reharmoniserede den til dur og lavede den ret smadret. Og så droppede vi i øvrigt det ellers ret populære danse break-c-stykke i protest."

Du kan støtte den gode sag via crowdfunding, hvor der i skrivende stund er indsamlet 15.485 kroner, men målet og håbet er at nå de 30.000. Her kan du støtte med et valgfrit beløb, men afhængigt af størrelsen på beløbet venter der dig særlige goder. Blandt andet albummet, naturligvis, og 1 års GAFFA Plus Guld-medlemskab. Du kan støtte den gode sag lige her. Du kan selvfølgelig også vælge at købe albummet via GAFFA Shop lige her.

Tracklisten til albummet er som følger:

Ulige Numre: Kom Tilbage Nu (Danseorkestret, 1985)
Mikael Simpson: Midnat I Europa (Thomas Helmig, 1986)
Kirstine Stubbe Teglbjærg: Hvor Går Vi Hen? (Lars H.U.G., 1987)
The Eclectic Moniker: Kom Nu Hjem (Kasper Winding, 1989)
Nephew: Det Si'r Sig Selv (C.V. Jørgensen, 1990)
Tim Christensen: Spiderman (Fielfraz, 1996)
The Floor Is Made Of Lava: Roses Are Red (Aqua, 1996)
Hymns From Nineveh: Fald Min Engel (TV-2, 2001)
Go Go Berlin: Turn Me On (Superheroes, 2002)
Christian Hjelm: Worst/Best Scenario (Nephew, 2004)
Nelson Can: Riverside (Agnes Obel, 2010)

GAFFA holder 30 års jubilæumsfest på VoxHall fredag 30. august klokken 20.30 med koncert med fire af de medvirkende: Ulige Numre, Go Go Berlin, Kirstine Stubbe Teglbærg og Nelson Can. Find billetter via GAFFA Live.

Hør Ulige Numre fremføre "Kom Tilbage Nu":

ANNONCE