Nyhed

The Calling-forsanger udtaler sig om kidnapning

Efter et brutalt overfald og kidnapning den 18. august har Alex Band for første gang udtalt sig om den dramatiske hændelse

GAFFA kunne tidligere i dag fortælle, at forsangeren fra Los Angeles-bandet The Calling natten til søndag blev overfaldet og kidnappet af to ukendte gerningsmænd i Lapeer, Michigan. Tidligere har omfanget af overfaldet været ukendt, men nu er der kommet flere informationer om sagen.

Efter overfaldet blev Alex Band fundet af et andet bandmedlem, der fik ham indlagt på hospitalet. Her viste det sig, at Band havde brækket ryggen og tre tænder. Han måtte ydermere sys med 16 sting på sin nedre kind og havde blå mærker på begge sider af maven efter slag med en kølle, oplyser CNN.  

Band blev på en gåtur til den lokale kiosk stoppet af to mænd, der rettede en pistol mod sangeren og forlangte, at han skulle give dem hans "Hollywood money". Herefter blev han tvunget ind i en blå varevogn, hvor han blev slået, imens han tryglede for sit liv: "På dette tidspunkt græd jeg, det indrømmer jeg. Jeg var bange, og jeg tiggede for mit liv, men så gik det op for mig, at jeg lige for et par uger siden havde fundet ud af, at jeg skal være far," udtalte Band efter overfaldet. Han fortalte dette til gerningsmændene, der svarede "Du er heldig" og smed ham ud af varevognen ved en togbane, hvor Band ramte sporet og brækkede ryggen.

Der har været flere rygter om, at hændelsen skulle være opdigtet, eller at den opstod som følger af en narkohandel, der gik galt. Dette har The Calling-forsangeren dog afvist: "Det her er lige sket for mig. Jeg kidnappede eller tæskede ikke mig selv. Så at det hele skulle være en løgn er ærligt talt stødende at tænke eller høre på," udtaler Band til CNN.

ANNONCE