Nyhed

When Saints Go Machine medbringer kvindelig opvarmning

Den anmelderroste københavnske kvartet tager om lidt hul på en omfattende Danmarksturné og medbringer Cæcilie Trier og hendes projekt CTM

Efter en sommer, hvor When Saints Go Machine har haft travlt med store festivaloptrædener, der blandt andet tæller Blå Scene på NorthSide, Arena på Roskilde Festival og Bøgescenen på Smukfest, drager de fire drenge nu ud på tour, hvor de skal besøge en masse danske spillesteder.

Med sig tager de Cæcilie Trier, der blandt andet er hovedfigur i Chimes & Bells, tidligere medlem af hedengangne Le Fiasko og medlem af Choir of Young Believers. Hun vil stå for opvarmningen med sit projekt CTM, der byder på dansable rytmer og alternative popproduktioner. GAFFA kvitterede med fire stjerner, da hun tilbage i 2012 udgav sin første ep under aliaset CTM.

I anledning af When Saints Go Machine-touren optræder Cæcilie Trier i en særlig konstellation, som ud over hende selv på sang og keyboard har multiinstrumentalisten Rasmus Valldorf på samplere, trommemaskiner, keyboard og sang.


When Saints Go Machine udgav i maj deres 3. studiealbum "Infinity Pool", der høstede solid anmelderkritik med blandt andet fire stjerner fra GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen. Også udlandet har lagt mærke til kvartetten, herunder store musiksites som Spin, NME og The Line of Best Fit. Bandet spillede i foråret en række koncerter i London, herunder en Boiler Room Session samt koncerter i New York og Berlin. Man kan derfor se frem til en gennemprøvet og velsmurt liveproduktion, når When Saints Go Machine-karavanen bevæger sig rundt i det danske land.

Turnéen er som følger:

10/10: Pitstop, Kolding (uden CTM)

11/10: Voxhall, Aarhus

12/10: Studenterhuset, Aalborg

17/10: Posten, Odense

18/10: Vega, København

19/10: Forbrændingen, Albertslund

1/11: Gimle, Roskilde

Find billetter via GAFFA Live


ANNONCE