Nyhed

Hør von Triers muse synge Hendrix

Charlotte Gainsbourg kan nu høres på tracket ”Hey Joe”, der er en del af soundtracket til den længe ventede film "Nymphomanic"

Charlotte Gainsbourg, der har hovedrollen som nymfomanen Joe i Lars von Triers nye film "Nymphomaniac," har indspillet Jimi Henrix-klassikeren "Hey Joe" til filmen, der får premiere i Danmark den 25. december. Sangen er produceret af Beck, der også tidligere har arbejdet sammen med Gainsbourg på hendes tidligere udgivelser "IRM" fra 2010 og "Stage Whisper" fra 2011.

Begge Gainsbourg-udgivelser har fået fire ud af seks stjerner af henholdsvis Ole Rosenstand Svidt og Espen Strunk for GAFFA. "IRM" under overskriften "Antichrist-stjernen kan takke Beck for et vellykket album – ikke sig selv" og "Stage Whisper" under overskriften "Samling af outtakes og koncertoptagelser letter kun lejlighedsvis."

Nymphomaniac er årets måske mest ventede film, og udgivelsen er blevet udskudt flere gange. Den version, der kommer i biografen den 25. december, er heller ikke den version, som Lars von Trier selv kan stå inde for. Det skal forstås således, at director's cut-versionen er cirka fem en halv time lang. Den, der får verdenspremiere 1. juledag, er "kun" fire timer lang og delt op på midten, således at publikum kan vælge at fordele oplevelsen over to dage. Og denne version har filmkunstneren altså ikke godkendt, dog accepteret den grundet markedsbetingelserne.


Hør Charlotte Gainsbourgs udgave af "Hey Joe" her og se traileren til "Nymphomaniac." 


ANNONCE