Nyhed

Tako Lako er snart klar med album og tour

Gypsy beat-bandet udgiver opfølgeren til det roste debutalbum og tager samtidig på turné

Dansk-serbiske Tako Lako er på vej med en opfølger til det roste debutalbum "Through The Mud", som høstede fem stjerner i GAFFA under overskriften "Modigt orkester indfrier forventningerne". Plade nummer to kommer således på gaden til maj og får titlen "Pulse Riddle". I forbindelse med udgivelsen giver bandet en række koncerter, og de er noget at se frem til. For de er jo kendte for at give euforisk energiske liveshows, hvilket også udløste en DMA i år for "Årets Danske World Livenavn". 

Tako Lako er rost for at give intense liveshows og har både opnået stigende anerkendelse i Danmark og i det store udland de seneste år. De har blandt andet spillet en række højt profilerede festivaljobs - på Glastonbury, på Roskilde, på Sziget Festival i Ungarn og SXSW i Texas. For nylig gæstede de Train i Århus hvor de spillede med den tyske Balkan-remixer-med-mere Shantel og hans band, The Bucovina Club Orkestar. Og foruden den DMA, de vandt i år, fik de også en af de eftertragtede priser sidste år for Årets Danske World Track.

Bandets dansk-serbiske forsanger Ognjen Curcic fortæller at det nye album bliver "langt mere in-your-face og aggressivt end det forrige album. Flere bombastiske beats og psykedeliske eksperimenter. Det er den skive, som alle Tako Lako-fans har ventet på." 

I forbindelse med den nye udgivelse giver bandet smagsprøver på deres nyeste gypsy-beats. Forsalget er nemlig nu i gang til følgende koncerter, med flere datoer på vej:


8. maj - Skraaen, Aalborg
9. maj - Bygningen, Vejle
10. maj - Det Bruunske Pakhus, Fredericia
15. maj - Pitstop, Kolding
16. maj - Kulturmaskinen, Odense
17. maj - Studie 2, DR Koncerthuset, København

 

 


 

ANNONCE