Nyhed

Jokeren udsender ny video

Jesper Dahl har udgivet en ny video til titelsangen fra programmet "Farezonen"

En af Danmarks største rap-stjerner, Jokeren, er i øjeblikket vært på Kanal 5-programmet "Farezonen" og har i den forbindelse også skrevet titelnummeret "Ghettofeber" dertil. Nu er der så udkommet en tilhørende video til nummeret. 

Tv-programmet "Farezonen" er et krimi-program, hvor Jokeren tager seerne med til nogle af farligste og mest kriminelle steder på kloden, såsom Ciudad Juárez i Mexico, der regnes for en af verdens farligste byer. Både den nye video og sang er selvfølgelig inspireret af det hårde miljø fra programmet. 

39-årige Jesper Dahl er i Danmark bedst kendt under aliaset Jokeren, hvorunder han i mange år har været en af de styrende på den danske hiphop-scene, først i front for Den Gale Pose og siden solo. Men Jesper Dahl har også mange andre talenter, som han inden for den sidste årrække er begyndt at udfolde. Ud over sanger og producer kan han således også skrive skuespiller, tv-dommer og forfatter på cv'et. Sidste år udgav han novellesamlingen "Sengen er giftig" – og så kan han altså nu for første gang opleves i rollen som tv-vært på Kanal 5, hvor han går tæt på et miljø, han ikke er helt fremmed overfor:


"Jeg er glad for at have fået muligheden for at udforske nogle af de miljøer og steder, som er så ekstreme, at man normalt kun oplever dem i nyhederne eller ser dem på film. Selvom jeg har færdedes i kriminelle miljøer i både Los Angeles og Danmark, er disse blandt de absolut hårdeste i verden. Og vi møder dem kun bevæbnet med et kamera, en mikrofon og en enorm nysgerrighed," fortæller Jesper Dahl.

Du kan se den nye video til nummeret "Ghettofeber" via YouTube her:


ANNONCE