Nyhed

Anmelderdarlingene Klak Tik på vej med toer

Den anmelderroste dansk-engelsk-newzealandske gruppe udgiver deres andet album i februar.

Den dansk-engelsk-newzealandske gruppe Klak Tik udgiver den 4. februar deres nye plade. Albummet er det andet i rækken og hedder "The Servants".

Da albummet skulle indspilles, valgte gruppen at tage til Wales. I løbet af en måneds tid fandt gruppen så inspiration i januars kolde vinterhav, satte et mobilt studie op i Parys Mountains og udnyttede klangen, der kan skabes der.
 
"Da vi stod og sang i mørket, dybt inde i Moder Jord, føles det som om, at hele verden havde lukkede øjne eller måske aldrig havde set, men så blev vi lukket ud under den perfekte stjernehimmel og opdagede, at det modsatte var tilfældet. Et klart syn nydes bedst efter mørke. Musik nydes bedst efter stilhed. Og så kom vi tilbage til London. Bang", siger sanger Søren Bonke, den danske del af trioen.

Singlen "Man Reborn" er udgivet og er første smagsprøve af udgivelsen. Sangen er allerede ret kendt, for nummeret akkompagnerer Samsungs verdensomspændte kampagne for deres nye Galaxy Camera og kan for tiden downloades gratis på Samsungs hjemmeside.

"The Servants" udkommer via det engelske selskab Safety First Records den, som sagt, 4. februar 2013.

Gruppen består af danske Søren Bonke, britiske Jonathan Beyer og Matthew Mitchinson fra New Zealand.

I 2010 udgav Klak Tik deres debutalbum, og udgivelsen fik en varm velkomst af The New Musical Express, bedre kendt som NME, der gav Klak Tik 9 ud af 10 stjerner i deres anmeldelse. Albummet hed "Must We Find A Winner".

Læs GAFFAs Pelle Sonne Lohmanns anmeldelse af Klak Tiks første album her.

ANNONCE