Nyhed

Se smuk Urmutter-video i majestætisk californisk natur

Det danske enmandsband er klar med billedsiden til sangen Gone Home Syndrome

Det danske, alternative elektropop-enmandsband Urmutter alias sanger og sangskriver Søren Bonke udgiver i dag sin debut-ep "Gone Home Syndrome" og er samtidig klar med en smuk video til titelnummeret. Se videoen nedenfor.

Om videoen fortæller Søren Bonke: "Inspirationen til denne sang kom som et sjældent klart billede. Billedet af en mand, der vågner op i en skov, med helt enorme træer. Så derfor var der heller ikke så meget at rafle om, da vi skulle lave videoen. Det skulle være i Californien, hvor de majestætiske redwoods lever – man har følelsen af, at de ikke bare står. Så mine to brødre – én som instruktør, én som pilot – og jeg fløj til San Francisco, hentede en skuespillerinde og en film-fotograf i Hollywood og road trippede den op igennem Californien langs Stillehavskysten, indtil vi fandt det helt rigtige sted, dybt inde bag Avenue of Giants – som har navngivet et af ep'ens andre tracks. Derfra lod vi bare historien folde sig ud, om et ungt par, der stikker af fra en small town i morgendisen og går ud i verden. Filmen har en dyster afslutning, som jeg helst ikke vil afsløre." 
 
Det er den anden af to videoer, som Adam Bonke har instrueret, og Adam Wallensten har filmet på 35 millimeter film. I videoen spiller Jahnna Randall over for Søren Bonke.
 
Søren Bonke har en fortid i den London-baserede dansk-engelske post-folk-gruppe Klak Tik, der udgav to anmelderroste album i 2011 og 2013, men nu er han tilbage i Danmark og fokuserer på Urmutter.
 
ANNONCE