Nyhed

Stone Sour til Danmark

Corey Taylor & Co. gæster landet til sommer

Amerikanske Stone Sour spiller en blanding af hardrock og alternativ metal, og den 2. juli gæster de VoxHall i Aarhus.

Stone Sour eksisterede i første ombæring i perioden 1992-1997, men gik i opløsning, da frontmand Corey Taylor i 1997 blev indlemmet i Slipknot, der to år senere albumdebuterede med stor succes, og på dette tidspunkt var også den tidligere Stone
Sour-guitarist Jim Root blevet en del af Slipknot.

Corey Taylor og Jim Root har siden fortsat spillet med Slipknot, men har modbevist fordommen om, at mænd ikke kan multitaske, for i 2002 blev Stone Sour gendannet og udgav deres debutalbum, og siden har de udgivet yderligere tre album med ganske pæn succes.

Stone Sour blev sidst anmeldt live af GAFFA i november 2010, hvor de spillede i Vega. Dengang uddelte GAFFAs anmelder Zenia Menzer fire stjerner og skrev blandt andet: "Stone Sour er et band, der udmærker sig, når de optræder live, fordi deres spillestil er enormt tight, men i særdeleshed også fordi de tilfører musikken et liv, den kun får, når man ser dem på en scene."


Stone Sours seneste album er "House of Gold and Bones – Part 1" fra oktober 2012. Albummet bliver fulgt op af "House of Gold and Bones – Part 2" til april.

Billetsalget starter onsdag den 30. januar klokken 10 via GAFFA Live.

ANNONCE