Nyhed

Yeah Yeah Yeahs på vej med album

Karen O. & Co. udsender deres fjerde album til foråret

New York-gruppen Yeah Yeah Yeahs med den karismatiske frontkvinde Karen O. har netop offentliggjort, at de udgiver deres fjerde album 15. april. Albummet får titlen "Mosquito" og bliver efterfølgeren til "It's Blitz" fra 2009. Albummet bliver ifølge Live4Ever produceret af bandets vante samarbejdspartnere David Sitek og Nick Launey.

Om det nye album udtaler Karen O. følgende, ifølge Live4Ever:

– Vi ville elske, at denne musik ville få vores fans til at føøøle noget, få den til at røre rundt i deres indre liv, hvad det så end kan være. Der kom så mange følelser ind i denne her plade, det var som en rebstige kastet ned i grøften, som vi kunne kravle op ad og børste os selv rene efter. Jeg håber, andre også kan klatre op ad den; vi glæder os til at dele de gode vibrationer.


Yeah Yeah Yeahs debuterede i 2003 med det guitarrockende album "Fever To Tell", som i 2006 blev fulgt op af "Show Your Bones" og i 2009 af det mere elektroniske "It's Blitz". Siden debuten har Karen O. markeret sig stærkt med sin heftige sceneoptræden og sin opsigtsvækkende tøjstil, og hun er derfor blevet et modeikon.

 

 


ANNONCE