Nyhed

Alice Cooper: “Mumford & Sons er en forbrydelse mod rock’n’roll”

Den aldrende musiker er atter ude med riven

Alice Cooper har under et nyt interview fortalt, at han synes, navne som The Lumineers og Mumford & Sons på ingen måde burde kategoriseres under rock'n'roll. 

"Poison"-sangeren forklarer til "Fuse", at det er en decideret forbrydelse (eller hån, om man vil), at kalde folk-bands for rock'n'roll. Ifølge Cooper skulle de "mande sig selv op, stoppe med at være vegetarer og spise en steak":

"Jeg føler bare, at hele denne her generation bare burde spise en steak. Måske de har brug for at stoppe med at spise deres vegetariske mad og gå ud og få noget blod pumpet ud i deres system. Rock'n'roll handler ikke bare om 'happy happy happy, everything's okay. We're The Lumineers, let's clog dance.'", fortæller sangeren.  

Om Mumford & Sons udtalte Cooper:

"Jeg har fattet, at de gerne vil være folk-rock, og jeg gætter på, at de gerne vil ligne alle andre. Jeg er 'old-school', når det gælder om at være i et band, for så er du en outlaw. Du vil ikke spille med på reglerne, du er en rock'n'roll outlaw. Det betyder ikke, at du skal være på stoffer, men når du går på scenen, så spiller du altså ikke på en akustisk guitar. Det kommer ikke fra din hjerne, det kommer fra din mavefornemmelse. Det kommer fra dine nosser. Det er seksuelt. Det er primalt."

Cooper fortsatte:

"Lad være med at kalde det rock'n'roll. Det er en hån mod genren. Men tilsidst blev jeg sådan lidt 'Okay - I (Mumford & Sons, red.) vil ikke være et rockband. Fedt. Det er meget bedre for os. Så er der en fremtid for Foo Fighters og for Green Day, en fremtid for bands som egentlig er rockbands. Men jeg forstår ikke, hvorfor alle er så bange for at være i et rockband?"

ANNONCE