Nyhed

Arcade Fire afslører udgivelsesdato for album

Det canadiske band er klar med deres fjerde album til efteråret

Det meget roste canadiske band Arcade Fire har i et svar på en fans Twitter-profil i al diskretion offentliggjort, at de udgiver deres fjerde, endnu unavngivne album tirsdag den 29. oktober – hvilket formodentlig vil sige, at det udkommer i Europa dagen før. Albummet er produceret i samarbejde med den tidligere LCD Soundsystem-frontmand James Murphy.

Med udgivelsestidspunktet følger Arcade Fire deres vanlige arbejdstempo med at udsende et album hvert tredje år. Debuten "Funeral" udkom i 2004, efterfulgt af "Neon Bible" i 2007 og "The Suburbs" i 2010.

Arcade Fire har dog også brugt tiden på andet end at lave musik, idet forsanger Win Butler og hans kone og bandkollega, multiinstrumentalisten, korsangerinden og den lejlighedsvise forsanger Régine Chassagne i april blev forældre til deres første barn, en dreng.

Arcade Fires seneste album "The Suburbs" høstede fem stjerner hos GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen, som blandt andet skrev:

"Hele vejen igennem kan man høre, at Arcade Fire har anstrengt sig for ikke at genbruge gamle virkemidler, og det har været anstrengelserne værd. For 'The Suburbs' er ikke bare et album, der vokser med hver gennemlytning, det ligefrem svulmer op som en forelskelse."

ANNONCE