Nyhed

Major Lazer til Danmark

Diplo vender endnu engang tilbage

Producer-duoen Major Lazer udgav i 2009 deres anmelderroste debutalbum "Guns Don't Kill People ... Lazers Do", der bragte dem på turnéer over hele verden og i USA med udsolgte shows, ligesom de optrådte på nogle af musikbranchens helt store og indflydelsesrige festivaler, blandt andet Coachella, Pitchfork, Sasquatch, Outside Lands samt Falls Music & Arts Festival.

I 2010 udgav Major Lazer "Lazerproof", et gratis download-mixtape med popartisten La Roux og "Lazers Never Die", en ep med to nye numre og tre remixes, herunder et af Thom Yorke. Det største gennembrud for Major Lazer i løbet af denne periode var uden tvivl samarbejdet med Beyoncé på hendes kæmpehit "Run the World (Girls)", som samplede deres track "Pon de Floor". 

I 2012 besluttede Switch, at det var bedst at forfølge sine egne drømme, og han efterlod Diplo med den fulde kontrol over Major Lazer. Her udgav han i april det nye album "Free The Universe", der af GAFFA fik fem stjerner. 

Sidste år i august havde Vega og Train besøg af producer-duoen, men denne gang bliver det så Diplo alene på egne ben, når han gæster Falconer Salen den 21. november.  

Billetsalget starter den 1. august klokken 10.00.

ANNONCE