Nyhed

Alive Festival fuldender programmet

Thy-festivalen offentliggør de sidste navne på årets plakat – inklusive et hovednavn

Alive Festival i Thisted 16.-17. august tilføjer yderligere ni navne til årets festival, og programmet fuldendes dermed.

Ebo Taylor
Denne kunstner bliver et af festivalens hovednavne. Den ghanesiske musiker er hele 77 år gammel og har lavet musik siden 50'erne. Ebo Taylor spiller en særegen fusion af funk, jazz og den vestafrikanske genre highlife, der typsik domineres af blæsere. 

Synd & Skam
Et dansk, eksperimenterende, skævt pop-rock-punk-band, der spiller musik, der kan forveksles med syre. Tidligere på året modtog bandet en Steppeulv for "Årets håb", og gæster foruden Alive Festival også årets Roskilde Festival.

Eloq
Eloq er producer i Cheff Records, der ud over Eloq selv består af Kidd, Klumben, TopGunn, Sukker Lyn og Shaq Boosie. Han laver musik, der er en blanding af hiphop og dubstep, også kendt som "wonky", og er blandt andet kendt for nummeret som "C'mon". 

Baby in Vain
En trio bestående af danske teenagepiger med hang 90'ernes grunge og et resultat bestående af melodiøs og skramlet guitarrock. Gruppen har tidligere spillet på både Roskilde og Spot Festival, og i år gæster de igen adskillige af landets festivaler. 

Beastie Respond
Bestie Respond er et enmandsprojekt og er igennem nogle år blevet et etableret klubnavn. Han er dj og producer, og når han går på scenen, er det med en blanding af electronica, dubstep og techno. Beastie Respond har netop udgivet sin debut-lp "Fictitious Nostalgia". 

Fitness Figures
Gruppen spiller melodisk elektropop og giver associationer til navne som Pet Shop Boys og Kraftwerk. Gruppens sange er produceret af Lasse Lyngbo, der blandt andet har produceret for Vinnie Who og Freja Loeb. Fitness Figures er i øvrigt en del af DR's KarriereKanonen.

Foruden ovenstående navne tilføjes også tre lokale navne til festivalprogrammet: This is You, Den Våde Vaffel og Rupture Plains. 

Alive Festivals samlede program tæller blandt andet navne som Veto, Fallulah, Den Sorte Skole, The Raveonettes, MØ, Christian Hjelm og Folkeklubben. 

Festivalen løber af stablen 16-17. august, og billetter kan findes via alivefestival.dk

ANNONCE