Nyhed

CocoRosie til Danmark

Søster-duoen CocoRosie gæster to af landets spillesteder i september

Amerikanske CocoRosie har gennem de sidste ti år som duo lavet eksperimenterende og særegnet pop. For godt en måned siden udgav de deres femte studiealbum "Tales of a Grass Widow", og nu kommer duoen til Danmark, hvor de giver to koncerter: den 3. september i København og den 4. september i Aarhus.

CocoRosies musik er kendt for at have yderst barske temaer, og deres seneste album "Tales of a Grass Widow" er ingen undtagelse. Det overordnede omdrejningspunkt omhandler nemlig den transformation, der sker, hvis man som barn er blevet udsat for omsorgssvigt. Bland andet gengiver den første single fra albummet, "Gravediggers", en samtale mellem et forladt barn og en udstødt kvinde. 

GAFFAs Pelle Sonne Lohnmann anmeldte albummet og skriver blandt andet: ""Tales of a Grass Widow" fremstår såvel elektronisk knitrende som organisk afrundet, og med hjælp fra alskens instrumenter lige fra harpe til fløjte, klaver og guitar er det lykkedes søstrene at væve et farverigt genretæppe forunderligt bestående af hiphop og reggae på den ene side og pop og folk på den anden, og som vanen tro byder på et delikat signatur-strejf af opera hist og her", og konkluderer "et fint og helt spirituelt svævende værk". Læs hele den firstjernede anmeldelse her.

Foruden deres musikkarriere er de to søstre Sierra og Bianca også performance-kunstnere og har blandt andet holdt en kunstudstilling, koreograferet en danseforestilling og en opera, og i år skal de sammen med Berliner Ensemblet lave en teateropsætning af Peter Pan.

De to danske koncerter med CocoRosie, der foregår i henholdsvis København og Aarhus, sker på disse datoer og spillesteder:
Tirsdag den 3. september klokken 19 i Store Vega, København. Billetsalget starter på mandag klokken 10 via GAFFA Live samt posthuse.
Onsdag den 4.september klokken 20 i Voxhall, Aarhus. Billetsalget starter på mandag klokken 10 via fodenvoxhall.dk og Stereo Studio.

ANNONCE