Nyhed

Se Kristina Renées nye musikvideo

Den danske sangerinde og sangskriver er klar med sit debutalbum, "Taming Tigers"

Lidt mere end et år er gået, siden Kristina Renée debuterede med sin anmelderroste ep "For Now", der musikalsk balancerede i spændingsfeltet mellem singer/songwriter og elektronisk musik. Nu er hun så trapperne med sit første fuldlængdealbum "Taming Tigers", der ryger i handlen den 10. juni. Samtidig er hun klar med musikvideoen til sangen "Faster".

– Jeg tror, at de fleste debutanter har det samme problem, som jeg af og til har haft. Man vil gerne lave en plade, der skiller sig ud og er sin egen, men samtidig heller ikke er alt for ustruktureret, og det handler "Taming Tigers" i bund og grund også om. Den handler om at være ung, og om følelser af eufori, om tab og om bare at føle sig helt lost i verden.

Da 26-årige Kristina Renée gik i studiet denne gang, var det med hovedet fyldt af meget personlige sange, der mere eller mindre var klar til indspilning. Alligevel blev processen i studiet en ganske anden, end sangerinden havde troet på forhånd.

"Jeg havde en klar ide om, hvad der skulle ske, og hvordan det skulle lyde. Men jeg og min producer, Frederik Nordsø, blev hurtigt enige om, at der skulle være en slags fri leg i studiet. Da jeg lavede min ep, prøvede jeg at have kontrol over alting. Det var ret opslidende i længden. Så denne gang skulle det være anderledes, og det skulle først og fremmest være en sjov og inspirerende oplevelse at være i studiet. Det lærte mig meget at have modet til at have det sjovt med noget, der er seriøst.

Læs et længere interview med Kristina Renée i GAFFAs julinummer, der er på gaden 28. juni.

Se videoen til Kristina Renées sang "Faster":

ANNONCE