Nyhed

Allan Olsen i kvindeligt selskab

En række markante sangerinder fortolker bagkataloget i Århus og København

Det Kongelige Teater i København har de senere år fra tid til anden lagt scene til markante, internationale navne fra populærmusikkens verden - herunder blandt andre Lou Reed, Nick Cave og Randy Newman.

Nu indtager en af modermålets sangskrivere så den hæderkronede lokalitet, når albumaktuelle Allan Olsen giver to ganske særlige koncerter på henholdsvis Det Kongelige Teaters Gamle Scene og Store Sal i Musikhuset Århus den 17. og 10. november.

Her har Olsen inviteret de fem sangerinder Dorthe Gerlach, Maria Timm, Annika Aakjær, Randi Laubek og svenske Marie Bergman til at fortolke sange efter eget valg fra bagkataloget, ligesom Olsen selv vil være på scenen i vanligt underspillet stil i den to-delte seances ene halvdel.


I topform

Til lejligheden har man samlet et backingband bestående af kapaciteter som Lars Skærbæk, Troels Skærbæk, Rasmus Valdorf Jensen og den allestedsnærværende organist Palle Hjort, der tidligere har kunnet opleves sammen med blandt andre Povl Dissing og Savage Rose. 

Allan Olsen er aktuel med det særdeles godt modtagne album "JØWT", og så sent som i aftes (9. maj, red.) var GAFFA omkring den Gamle Biograf i nordjyske Vrå for at checke Olsens aktuelle koncertform. "Tændt Olsen i topform brillerede med nordjysk grund under støvlerne", skrev Michael José Gonzalez blandt andet i sin femstjernede anmeldelse.


Billetter til koncerterne i Århus den 10. november og København en uge senere sættes til salf via billetlugen.dk den 12. maj klokken 10.00.

 

 


ANNONCE