Nyhed

Hør Beyoncés første hele nye nummer

Sangerinden har endelig udgivet andet end teasers

Beyoncé gæster landet om under en uge, den 27. maj i Forum i København, men inden da kan fans få et lyt på hele det nye nummer "Grown Woman" fra hendes kommende album.

Indtil nu har sangerinden ellers kun udsendt små teasers, blandt andet i forbindelse med Pepsi- og H&M-reklamer, men endelig har Beyoncé valgt at udsende et nummer i fuld længde online.

"Grown Woman", der er produceret af Timbaland og co-skrevet med The Dream, lyder umiddelbart på et bud som første single fra hendes endnu ubekræftede, sjette album. Det er samtidig det eneste nye nummer, der har været at finde på sætlisten på hendes nuværende verdens turné "The Mrs Carter Show".

De nyeste rygter om, at Beyoncé er gravid med sit andet barn, har floreret flittigt på nettet det sidste stykke tid, hvilket ikke blev bedre af, at sangerinden i sidste uge aflyste en koncert i Belgien grundet "udmattethed og dehydrering".

Men nu har hendes mand, rapperen Jay-Z, været ude med beskeden om, at rygterne er falske. Det skete efter, at radioværten Ebro Darden fra New York-kanalen "Hot 97" sendte en lykønskningsmail, som Jay-Z besvarede med det afvisende svar. 

"Grown Woman" er allerede blevet fjernet igen fra den officielle SoundCloud-konto, men fans har selvfølgelig været hurtige og genudgivet nummeret flere steder. Blandt andet kan du høre det lige her:

ANNONCE