Nyhed

Se, hvem der åbner Roskilde

Bandet, der åbner Orange Scene, er nu offentliggjort

Roskilde Festival har netop afsløret, at årets åbningsnavn, der får æren af at optræde på Orange Scene, bliver danske Vinnie Who.

Vinnie Who optrådte for første gang på festivalen i 2009 på Pavilion Junior-scenen, og året efter udgav bag- og frontmand Niels Bagge Hansen debut-albummet "Then I Met You". Pladen indeholdt blandt andet hittene "What You Got Is Mine", "Accident or Will" og "Remedy", der var blandt de ti mest spillede sange på P3 det år.

I 2011 var Vinnie Who nomineret til tre Danish Music Awards for Årets Danske Album, Årets Danske Mandlige Kunstner og Årets Nye Danske Navn, ligesom han også var nomineret til en GAFFA-pris for Årets Nye Danske Navn, to P3 Guld priser for Lytterhittet og P3-prisen og en Zulu Award for Årets Nye Danske Navn. 

I februar i år udkom så bandets andet album "Midnight Special", hvor første single "How Can I Be Sure" straks blev valgt som P3's Uundgåelige, og efterfølgende har også singlen "The Wiggle" fået en del spilletid.

Vinnie Who kan opleves på langt de fleste af årets danske sommerfestivaler, og altså også nu på Orange Scene, når de officielt åbner Roskilde Festival den 4. juli på Dyrskuepladsen. 

ANNONCE