Nyhed

Skive Festival annoncerer nye navne

Fire danske navne tilføjes programmet

Skive Festival tilføjer i dag fire nye navne til sit program, og der er lidt for enhver smag.

Først præsenteres ét af 80'ernes helt store bands Tøsedrengene, der var med til at introducere dansksprogede reggae og har hits i bagkataloget som "Sig du kan li' mig", "Indianer" og "Ud Under Åben Himmel".

I den lidt yngre ende tilføjes også det unge sangskrivertalent Sebastian Lind, der i 2010 udgav sit selvbetitlede debutalbum. I den forbindelse var singlerne "Stop These Feet" og "Wait And See" i god cirkulation på P3, og han har i år hittet med "Fake". Lind har også optrådt på Spot Festival tidligere på måneden, hvor han fik pæne ord med på vejen for sin optræden af GAFFA.

"Jeg har aldrig givet seks stjerner før. Men grungebandet Baby In Vain fortjener det, efter fredag aftens helt sindssyge optræden til Fredagsrock Festival i Tivoli." Sådan skrev GAFFAs anmelder Sara Elisabeth Nedergaard efter Baby In Vains koncert for knap 14 dage siden i Tivoli. Baby In Vain (billedet) er noget så usædvanligt i det danske musiklandskab som et grungeband bestående af tre piger mellem 16 og 19 år, og de er spået en lovende fremtid med et gennembrud lige om hjørnet. 

På den lokale egnsside annoncerer festivalen også Jacob Decco, der de seneste mange år har været en stor del af Skives musikliv. Både på festivalen og på byens beværtninger. Decco optræder endda to gange, både på scenen Teltet med band og i Hancockteltet solo med sin guitar.  

Skive Festival foregår fra den 6. til den 8. juni, med warm-up fra den 4. juni. Du kan finde billetter via GAFFA Live

På programmet er blandt andre Skunk Anansie, Volbeat, Nephew, D-A-D, Medina, Rasmus Seebach, Turboweekend, MØ, The Rumour Said Fire, Reptile Youth, Christopher, Vinnie Who, Suspekt, The Floor Is Made Of Lava, Shaka Loveless, Clemens, Kato, Burhan G, Duné, Klumben & Raske Penge og mange, mange flere. 

 

 

ANNONCE