Nyhed

The Temptations gæster Danmark

Eller rettere: Glenn Leonards Temptations Revue besøger landet

Den legendariske soul-gruppe The Temptations regnes både før og nu som én af de bedste mandlige sanggrupper i 1960'ernes og 1970'ernes Motown-storhedstid. 

Desværre gik to af medlemmerne tidligere i år bort – blot med 14 dages mellemrum, nemlig Otis "Damon" Harris og Richard Street. 

Det har dog ikke stoppet Glenn Leonard (midt i billedet) i at "gendanne" sit "Temptations Revue", der gæster landet, når de den 4. juni giver koncert i Aarhus under USA-festivalen. 


Leonard har samlet fire sangere, der sammen med ham giver deres bedste bud på at genopføre den autentiske, letgenkendelige lyd, når de vil synge en række af The Temptations' største hits, der tæller sange som "My Girl", "Ain't Too Proud To Beg" og "Papa Was a Rollin' Stone". 

Igennem næsten 10 år spillede Glenn Leonard en afgørende rolle i bandets succes. Han nåede som ledende tenor-forsanger at indspille 10 album. Et af hans nok mest kendte numre blev "Silent Night", der den dag i dag er en af verdens mest kendte og mest spillede julesange. Glenn Leonard var også en stor del af The Temptations Reunion Tour i 1982.  

Glenn Leonard & The Temptations Revue optræder som nævnt den 4. juni på Store Torv i Aarhus klokken 21.30. Koncerten er gratis. 


ANNONCE