Nyhed

Danmark får ny rockfestival

En ny todages festival ser dagens lys til maj i København

Nordic Noise Festival er navnet på en ny rockfestival i Danmark. Festivalen løber af stablen for første gang fredag den 24. og lørdag den 25. maj 2013 i Pumpehuset i København, hvor både den store og lille scene samt Pumpehusets udendørsarealer tages i brug. Se videoteaseren for festivalen nedenfor.

"Nordic Noise Festival udfylder et tomrum i Danmark i forhold til den rendyrkede rockmusik. Længe har den danske rockscene nydt anerkendelse i udlandet, hvor scenen for rock er større og mere iøjnefaldende end herhjemme. Nordic Noise Festival har til formål at rette op på dén ubalance og flytte mere fokus i Danmark over på rock ved i løbet af to dage at præsentere et program bestående af etablerede rockbands samt talenter hentet fra det boblende vækstlag".

Sådan lyder det i pressemeddelelsen om den nye festival. Følgende bands er bekræftet til at optræde på Nordic Noise Festival: 11th Street Kids, A Road To Damascus, Black City, Bullet Train Blast, Dance With Dirt, Echo Lips, Into Century, L.A. Collection, Molly, Shotgun Revolution, Siamese Fighting Fish (billedet), Stella Blackrose og Surfact. Flere danske og nordiske navne vil blive offentliggjort løbende på Nordic Noises hjemmeside.


Billetter til Nordic Noise Festival kan købes her.

ANNONCE