Nyhed

Ny 1-dags rock- og metalfestival i København

Til sommer kan København tilføje endnu en festival på programmet, denne gang i rockens tegn med Slam It!

Nu er der godt nyt til rockens og metallens fanskare i det ganske land. Bookingbureauerne Prime Collective og Live Nation har i et samarbejde annonceret den første udgave af 1-dagsfestivallen Slam It!, der vil finde sted i Pumpehuset d. 2. juni.

Ifølge bagmændene selv vil fokusset ligge på den moderne rock og metal, eftersom disse genrer er i gang med at genudvikle sig, og publikum skal forvente, at der skubbes til de normale konventioner, der forventes i denne musikstil. Men først og fremmest skal vi forvente en fest. Som Prime Collectives formand Mirza Radonjica udtaler:

“Vi har længe haft ideen i støbeskeen og lover en fest med barbecue party, pool, skate-show, øl bowling, Beerpong og tattoo tombola på en forhåbentlig lækker sommerdag. Vi er pissestolte og spændte på projektet, som vi håber kan være en væsentlig spiller på den danske rock- og metalscene i fremtiden.”  


Der sker åbenbart nye ting og sager på rockscenen, og dette ligger måske i meget god tråd med, hvad Tim Christensen mente ved GAFFA-Prisen, hvordan rockmusikkens fremtid ser ud:

”Generelt set var rocken jo i vores tid noget af det allermest mainstream, man kunne finde på markedet, hvor det i dag nærmest er blevet en niche, en subgenre. Tag et prisshow som DMA, hvor der ikke engang er plads til en rock-kategori”.

Måske kan Slam It! opfylde Tim Christensens ønsker om at fange den brede interesse for rock og metal igen.


Her kan du se det fulde line-up for festivalen:

 

ISSUES (US)


CROWN THE EMPIRE (US)

STATE CHAMPS (DK)

APHYXION (DK)


SIAMESE (DK)

CABAL (DK)

NATJAGER (DK)


NORTHERN BLUES (DK)

HEARTEATER (DK)

ANNONCE