Nyhed

Ed Kowalczyk gæster Danmark

Den tidligere frontmand fra rockbandet Live giver en visit

Ed Kowalczyk, tidligere frontfigur i det religiøst inspirerede rockband Live, lægger vejen forbi Store Vega den 23. september i forbindelse med hans "I Alone Acoustic"-turné. Koncerten er derfor for et siddende publikum.

Sangeren blev med Live kendt for sin buldrende og alligevel intense stemme, der akkompagnerede bandets spirituelle rocksange, som han indspillede syv plader med, inklusive gennembruddet "Throwing Cobber" fra 1994.

I 2010 udgav Ed Kowalczyk sit første solo-album, "Alive", efter Live gik fra hinanden. Albummet blev produceret af CJ Eiriksson, der tidligere har arbejdet med netop Live, Phish, Incubus og flere.

Buddhisme og kristendom har ofte fungeret som inspirationskilder for Kowalczyk, når han skriver sange, og materialet på "Alive" er ingen undtagelse. Det er netop med udgangspunkt i disse sange, at Kowalczyk gæster Danmark.

Sidst han var forbi landet, var i 2010, med samme materiale, og dengang var koncerten så efterspurgt, at den blev rykket fra Lille til Store Vega. Dog var GAFFAs anmelder knap så begejstret som publikum og gav koncerten tre stjerner, hvor kun gamle Live-numre trak op i karakteren. 

Forsalget starter i morgen den 26. marts via spillestedets hjemmeside. 

ANNONCE