Nyhed

Ny dansk festival i Odense

Ny festival skal samle Odense og offentliggør navne

For første gang nogensinde slår Warehouse Festival dørene op i Odense havn. Det foregår den 8.-11. maj i en ny-renoveret lagerhal i havnens gamle industriområde. Warehouse Festival bliver en 4-dages festival, der har en ny musikgenre hver dag:

Onsdag er genren urban, hvor hovednavnet endnu ikke er offentliggjort.

Torsdag er der rock på menuen, hvor Kissaway Trail (billedet) kommer på besøg.


Fredag sætter Niklas gang i festen til dagens genre: pop.

Lørdag vil der være elektronisk musik i højtalerne, og her vil Copenheavy blandt andet indtage scenen.

Ud over hovednavnene vil andre bands og dj's skubbe til den gamle hals tag. Heriblandt er Alexander Brown, Mike Sheridan og Jean Von Baden.


Ideen er udviklet af to studerende, Jonas Bäckström og Julian Lægaard, der følte, at Odense synes manglede et musikalsk samlingspunkt til en su-venlig pris:

"Der mangler en festival i Odense. Der er mange endagsarrangementer som Vi Rocker og Grøn Koncert, men der er ingen byfester eller festuge. Der mangler en festival, der samler de mange unge og studerende i Odense. Warehouse Festival bliver Odenses helt egen festival, " fortæller Jonas.

Drengene forventer omkring 600-800 gæster per aften, men håber selvfølgelig på flere. Planen er, at festivalen skal vokse organisk, så den om et par år måske kan udvides til udendørsområderne, eller det kan udvide sig til flere scener.


Hele programmet bliver offentliggjort på onsdag den 27. marts på www.warehousefestival.dk, hvor også yderligere info om billetsalg kan findes.

ANNONCE