Nyhed

Backstreet Boys til Danmark

Verdens mest succesfulde boyband indtager Forum i København til foråret

Backstreet Boys kan i år fejre 20-års jubilæum. I den anledning og med udgivelsen af deres ottende studiealbum "In A World Like This," der kom på gaden den 30. juli, er baggårdsdrengene klar til at drage ud på en verdensturné, der endnu engang bringer dem forbi Danmark. Det sker den 15. marts og billetsalget bliver skudt i gang den 22. november.

Sidst de gæstede landet var i 2011, hvor de turnerede med New Kids On The Block og gav koncert i Jyske Bank Boxen i Herning. GAFFAs anmelder Henrik Bæk gav koncerten fire stjerner under overskriften "NKOTBBSB - Med Dannebrog i hånden og masser af nostalgi." Deres seneste udgivelse "In A World Like This" kunne dog ikke imponere GAFFAs anmelder Nanna Jenner Jensen, der kvitterede med kun to stjerner under overskriften "De midaldrende mænd skulle være blevet derhjemme" og skrev:

"Hvis BSB skulle bryde igennem i dag, og det her var deres debutplade, var de nok ikke endt som andet end en lille prik på musikhimlen. Der mangler nemlig i dén grad hits af samme kaliber som eksempelvis "Larger Than Life," "Everybody" og "As Long As You Love Me," der gjorde dem til legender inden for boyband-genren i sin tid. Det skyldes primært, at bandets tidligere hit-smed Max Martin er blevet erstattet af drengene selv, og derfor er det kun titelnummeret, som har en snert af klassisk BSB-lyd over sig."


Ikke desto mindre skal der nok blive fyldt, når de inviterer til fest i Forum. Backstreet Boys er verdens største og bedst sælgende boyband i historien. Med utallige hitsingler i bagagen og over 130 millioner albums solgt på verdensplan er de nogle af de få, der har haft alle deres album liggende i top 10 på den amerikanske hitliste Billboard 200. I 1996 udkom deres første og selvbetitlede album, og med hits som "Get Down," "We've Got It Going On" og "Quit Playing Games (With My Heart)" opnåede Backstreet Boys lynhurtigt popstjernestatus. Året efter fulgte albummet "Backstreets Back", og berømmelsen steg hurtigt til nye højder. Resultatet var en eksploderende stor fanskare over hele verden.

Backstreet Boys har bag sig en lang række megahits, der blandt andet tæller "I Want It That Way," "Everybody," "As Long As You Love Me" og "The Call." Det har givet dem talrige platincertificeringer, og bandets tredje album "Millenium" er et af de bedst sælgende album i verden med over 40 millioner solgte eksemplarer.

Find billetter via GAFFA Live, når de bliver sat til salg den 22. november. 


ANNONCE