Nyhed

Cardigans-sangerinde gæster Amager Bio

I går var vi ude med nyheden om, at Nina Persson har en single på gaden. I dag bekræftes det, at hun giver dansk koncert.

Singleaktuelle Nina Persson, der er kendt som frontfigur i succesbandet The Cardigans, udgiver den 10. februar sit længe ventede soloalbum "Animal Heart", der er det første i sangerindens eget navn. Det fejres med en række koncerter, der blandt andet fører hende til nabolandet Danmark, hvor hun giver koncert i Amager Bio, tirsdag den 11. februar.

Nina Persson har med The Cardigans solgt over 10 millioner albums world wide, men bandet har ikke været aktuelle med en plade siden 2005's "Super Extra Gravity," hvor GAFFA kun gav tre ud af seks stjerner for den udgivelse under overskriften "Den svenske kvintet træder for ofte vande i deres nyfundne frihed." Siden har Nina Persson som soloartist udgivet to albums under aliasset A Camp.

Senest har Nina Persson optrådt som en del af Sparklehorse/Danger Mouse-samarbejdet med Dark Night Of The Soul, sunget på Serge Gainsbourg hyldest-albummet "Monsieur Gainsbourg Revisited", spillet en Prince tribute-koncert i Carnegie Hall og såmænd også startet sin egen familie sammen med manden Nathan Larson, som hun bor med i New York.


Om soloprojektet siger sangerinden: "Det sværeste, og måske også det bedste ved at gå solo, er højst sandsynligt, at man skal tage alle beslutningerne selv. Et sted indeni har jeg et meget klart ur, eller en mavefornemmelse, der siger, hvad jeg tænker. Jeg har tvunget mig selv til at følge den mavefornemmelse med det her album. Jeg har simpelthen ikke tid til at dvæle ved noget længere, som jeg gjorde meget tidligere."

Køb billetter til koncerten via GAFFA Live, når forsalget starter fredag den 29. november.

ANNONCE