Nyhed

Oplev to eksklusive aftener med Ponyblod

Beatmesteren Tue Track og rapperen Khal Allans succesfulde duo byder på to særlige aftener på Jazzhouse i København

Ponyblod, der er navnet på den roste kollaboration mellem Tue Track og Khal Allan, indtager Jazzhouse den 22. og 23. november. Ifølge drengene selv kommer de to aftener til at byde på både overraskelser og masser af gæster. Det sker efter at Ponyblod og rapperen Marvelous Mosell turnerede det meste af Danmark tyndt i september – uden dog at gæste hovedstaden. Det kompenserer de nu for med to koncerter, der nok nærmere bærer præg af events.

– Det har længe været et ønske at lave en koncert- og dj-event med mulighed for at opbygge en stemning sammen med publikum, og give dem en oplevelse, der varer fra dørene åbner og til lukketid. Vi har valgt Jazzhouse som venue, fordi det har flere funktioner: Intim stemning, god lyd og et idéelt rum til både koncert- og natklub. Indtil videre er det to aftener i træk, hvor hovednavnene er Marvelous Mosell og Ponyblod, med forskellige opvarmningsbands og dj's fordelt på de to shows. Hvem de ekstra navne er, bliver offentliggjort senere – og lur mig om ikke Pony'en og Mosell har en lille overraskelse i ærmet. Vi glæder os MEGET, siger Tue Track.

Ponyblod udgøres af Tue Track fra Malk De Koijn og rapperen Khal Allan, der sammen fik fremragende anmeldelser og en top 10-placering på den danske albumchart, da de i forsommeren udgav deres selvbetitlede debut. GAFFA anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr var begejstret og gav "Ponyblod" fem ud af seks stjerner.


Find billetter via GAFFA Live.

ANNONCE