Nyhed

CPH:DOX offentliggør komplet koncertprogram

Når CPH:DOX løber af stablen, er der 20 koncerter på programmet. Blandt dem er Jenny Wilson, Disclosure og Buraka Som Sistema.

Når Copenhagen International Documentary Film Festival:løber af stablen, kan deltagerne se frem til flere musikalske oplevelser. Selvom CPH:DOX har filmen i fokus, vil der med initiativerne AUDIO:VISUALS og Sound&Vision være masser af musikalske oplevelser i vente. AUDIO:VISUALS-koncerterne er altså enestående møder mellem forskellige kunstnere, hvor sanserne er i fokus, og hvor musik og visuel kunst går op i en højere enhed. Og med 20 forskellige koncerter at vælge fra, er der noget for enhver smag.

Det komplette koncertprogram er nu offentliggjort. Nogle koncerter er nye, mens andre tidligere er blevet annonceret, og en enkelt er allerede udsolgt.

CPH:DOX' musikansvarlige Adam Thorsmark udtaler om dette års program:

- Med AUDIO:VISUALS koncertrækken i år er der nok at dykke ned i. Koncerterne strækker sig fra nogle af de mest visionære elektroniske musikere fra udlandet som Fuck Buttons, James Ferraro, Holly Herndon, The Haxan Cloak og Dalglish – til danske kunstnere som August Roseumbaum, Gäy og First Hate. Vi byder på en legende som folkmusikeren Linda Perhacs og selvfølgelig vores hovednavn i år, Jenny Wilson. Og alle koncerterne er i disse spændende visuelle omsvøb. AUDIO:VISUALS-programmet 2013 afspejler altså tydeligt det multifacetterede, som gør CPH:DOX til noget helt særligt.

Alle 20 koncerter kan du se herunder:

Disclosure (udsolgt)

Jenny Wilson

Buraka Som Sistema

Linda Perhacs

Majical Cloudz

Holly Herndon

James Ferraro, Copenhagen Phil & Max Richter

Factory Floor

Fuck Buttons

Omar Souleyman

The Haxan Cloak

Jerusalem in My Heart

Redwood Hill

Zeena Parkins + August Rosenbaum + Lars Greve

Föllakzoid

Snöleoparden

Dalglish og Gäy + First Hate.

Det er muligt at købe billetter via dette link. 

ANNONCE