Nyhed

Lyt til Karens kærlighedskvaler

Den danske r&b-sangerinde er ude med ny single, som er en sand kærlighedsballade

Det er efterhånden nogle år siden, at r&b-sangerinden Karen har udgivet ny musik. Seneste udgivelse udkom således tilbage i 2009. Nu har sangerinden dog igen besøgt studiet, hvilket har resulteret i kærlighedsballaden "Problemet", som er singleforløberen til en ny ep, der udkommer i 2014.

"Problemet", der er skrevet af sangerinden selv og produceret i samarbejde med GL Music, tager udgangspunkt i en personlig oplevelse: om mødet med en mand, med hvem livet alligevel ikke fungerer, om uforløst kærlighed, om savnet efter bruddet og om fornuften, der fortæller, at han ikke er den rigtige, men hjertet, der ikke kan give slip.

Karen har siden sidst både professionelt og privat afbrudt sit mangeårige samarbejde med producer Vagn Luv, som i øvrigt er bror til Pernille og Christina Rosendahl.

Karen debuterede i 2000 med albummet "En til en" med kæmpehittet "Vis mig du' min mand". Debuten fik en særdeles god modtagelse af GAFFA med seks stjerner og ordene: "Det her er simpelthen pisseflot. En solist, der holder stilen, og en debutskive, der holder, hvad den lover. Et stykke dansk kulturhistorie." Et par år senere begyndte hun sit årelange samarbejde med Vagn Luv, og det kom der albummet "Ingen smalle steder" med singlen "Ballerina" ud af i 2004. Albummet fik dengang fire stjerner af GAFFA. Vagn Luv og Karen fortsatte arbejdet og udsendte i 2009 "Stilletto", som ligeledes fik fire stjerner af GAFFA under overskriften: "Stadig stærk og helt fremme i stiletten."

ANNONCE