Nyhed

Se Kanye West og Jimmy Kimmel rede trådene ud

Efter et kortvarig skænderi mødes de to kendisser i Jimmy Kimmel Live for at rette op på deres venskab

"To be saying that I wasn't a genius I would just be lying to you and myself."

Det er udtalelser som disse, der til tider gør Kanye West til figur for diverse parodier. Efter et intenst og meget omdiskuteret interview med BBC's Zane Lowe valgte den amerikanske talkshowvært Jimmy Kimmel at lave en satirisk sketch, hvor to børn spiller henholdsvis Kanye og Lowe. Den ellers harmløse sketch faldt ikke i god jord hos Kanye, som ringede Kimmel op for at give ham en opsang, hvilket ledte til heftig debat på Twitter.

I gårsdagens udgave af Jimmy Kimmel Live mødtes de to så til et forsoningsinterview, som du kan se herunder.

I interviewet forklarer Kimmel om sit ellers gode forhold til Kanye ved at fortælle personlige anekdoter og vise billeder af Kanye og Kimmel senior. På trods af de mange roser siger Kimmel dog også, at han mener, at Kanyes mange konflikter er selvforskyldte, hvilket får rapperen til at fyre en række egocentriske superlativer og sammenligninger af, som beskriver Kanyes store kunstneriske talent.

Helt støvsuget for Kanye-sketchs var showet dog ikke. Anden del af interviewet starter med Josh Groban, som synger inderlige versioner af Kanyes mærkværdige tweets. Sketchen bliver trods rapperens ømtåelige ego modtaget med et smil.

ANNONCE