Nyhed

Se ny video fra Karen

Danmarks ukronede r&b-dronning har udgivet ny video, som er instrueret af Jonas Elmer

Tidligere på måneden udsendte Karen singleforløberen "Problemet", som bliver en del af en ny ep, der udkommer i 2014. "Problemet", der er skrevet af sangerinden selv og produceret i samarbejde med GL Music, tager udgangspunkt i en personlig oplevelse: om mødet med en mand, med hvem livet alligevel ikke fungerer, om uforløst kærlighed, om savnet efter bruddet og om fornuften, der fortæller, at han ikke er den rigtige, men hjertet, der ikke kan give slip.

Som du kan se herunder, er der nu kommet en video til singlen, som er instrueret af Jonas Elmer, som blandt andet er kendt for filmen "Let's Get Lost" fra 1997 og "Nynne" fra 2005.

Det er efterhånden nogle år siden, at r&b-sangerinden sidst udgav ny musik. Seneste album, "Stilletto", udkom således tilbage i 2009, hvor den fik fire stjerner af GAFFA under overskriften: "Stadig stærk og helt fremme i stiletten." Karen fik sit musikalske gennembrud tilbage i år 2000 med albummet "En til en" med kæmpehittet "Vis mig du' min mand". Debuten fik en særdeles god modtagelse af GAFFA med seks stjerner og ordene: "Det her er simpelthen pisseflot. En solist, der holder stilen, og en debutskive, der holder, hvad den lover. Et stykke dansk kulturhistorie." Et par år senere begyndte hun sit årelange – og nu afsluttede – professionelle og private samarbejde med Vagn Luv, og det kom der i første omgang albummet "Ingen Smalle Steder" med singlen "Ballerina" ud af i 2004. Albummet fik dengang fire stjerner af GAFFA

ANNONCE