Nyhed

Se: Paris Hilton udsender teaser til ny single

Den amerikanske socialite har været i studiet med Lil Wayne på nummeret ”Good Times”, der er en del af Hiltons kommende album

Paris Hilton har i længere tid været mediernes kæledække, men på det seneste er hun røget ud af rampelyset til fordel for sin tidligere bedste veninde Kim Kardashian, som nu bader i paparazzi efter fødslen af sin og Kanye Wests datter North West. Det skal der nu laves om på, og derfor har Paris igen været i studiet for at indspille sit andet album.

Den første single fra albummet, der udkommer i 2014, er "Good Times", som hun har lavet sammen med rapperen Lil Wayne. En lille uge før offentliggørelsen af den fulde video har Paris udsendt en teaser for "Good Times", som du kan se herunder. Videoen viser Paris, som vi kender hende, godt hjulpet på vej af AutoTune.

Den 32-årige Hilton sprang første gang ud som sanger med sit selvbetitlede debutalbum fra 2006. Albummet fik dengang to stjerner af GAFFAs anmelder Gro Høyer Thielst under overskriften: "Man kan købe meget, men ikke talent".

ANNONCE